Skip to main content

Recept


Spring Johnny

Cocktails
Cocktails

Een heerlijke frisse cocktail met Johnnie Walker whisky en rode bessen. Wil jij weten hoe je hem maakt? Lees hier het recept van de zomerse Spring Johnny.

Spring Johnny
Spring Johnny

INGREDIËNTEN SPRING JOHNNY

  • 45 ml Johnny Walker Red Label
  • 30 ml citroensap
  • 15 ml Cointreau
  • 15 ml suikersiroop
  • 10 ml biologisch cranberrysap
  • 2 takjes verse dragon
  • rode bessen

Mixen maar!

Schenk de Johnny Walker, het citroen ­ sap, de Cointreau, de suikersiroop en het cranberrysap in een shaker en doe er de verse dragon bij. Vul de shaker tot aan de rand met ijsblokjes en shake hard. Schenk de cocktail door een fijne zeef in een rocksglas gevuld met ijsblokjes. Garneer met de rode bessen.

LEKKER BIJ

De Spring Johnny past bij uitstek bij de borrel. Ultieme combinatie met de bruschette met citroenricotta en rauwe ham. Lees hier het recept en bekijk meer inspiratie. 

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine april 2017

Nog meer koken? We hebben meer dan +400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

LEKKER MIXEN

Nu weet je precies hoe je zelf een Spring Johnny kan maken. Toch nog wat anders? Probeer ook eens cocktails, zoals Bloody MarySex on the BeachMargaritaNegroni en Dry Martini. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk al onze cocktailrecepten! Wil je meer weten over de dranken achter deze cocktails? Lees alles over rumtequila of absint.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.