Skip to main content
Tekirdag Rakisi No.10

Anijslikeur

Tekirdag Rakisi No.10

Oorsprong - Default 70CL 47,5%

Tekirdag Rakisi No. 10 wordt geproduceerd met de beste verse druiven uit Turkije en hoge kwaliteit anijszaad. Hiervoor wordt een exclusieve en handgemaakte No. 10 raki koperen distilleerkolf gebruikt, en in totaal wordt de raki drie keer gedistilleerd.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Tekirdag Rakisi No.10

Tekirdag Rakisi No. 10 is een raki van 100 % verse druiven en wordt gekenmerkt door zijn intens witte kleur, na menging met water. Dit is het gevolg van het hoge gehalte aan anijs. Tekirdag Rakisi No. 10 heeft een milde, fluweelzachte en aromatische smaak en frisse, fruitige aroma's. De prachtige fles wordt geleverd in een exclusieve handgemaakte koperen voet met daarop de distilleerkolf afgebeeld.

Smaak Anijs
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 47,5%
Ingrediënten Ingredients: Water, suma distilled from fresh grapes, aniseed, refined white sugar.
Oorsprong Default
Contactgegevens Leverancier
Mey Alkollü Ickiler San. VE Tic. A.S. www.mey.com.tr Website: www.mey.com.tr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Turkije
Mey Company

Mey company is onder andere de producent van Yeni Raki en Tekirdağ Rakişi, twee van de meest toonaangevende raki merken ter wereld. Yeni Raki is zelfs de nummer 1 anijsdrank van de wereld! Mey Icki is opgericht in Februari 2004 en hedendaags de leidende en toonaangevende spirits producent en distributeur van Turkije. Mey Icki staat vooral bekend door het produceren van raki (spreek uit als: rakke) van zeer hoge kwaliteit

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen