Skip to main content
J.C. Boisset Mâcon-Villages Vieilles Vignes
Frankrijk

Fruit Lover

Jouw Premium prijs

J.C. Boisset Mâcon-Villages Vieilles Vignes

Frankrijk - Chardonnay 2021 75CL 13%

Geconcentreerde witte Bourgogne. Vieilles Vignes betekent dat deze chardonnay afkomstig is van oude druivenstokken. Dat zorgt voor lage rendementen, maar juist een hoge kwaliteit.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

J.C. Boisset Mâcon-Villages Vieilles Vignes

Frankrijk 2021 75CL

Alles over J.C. Boisset Mâcon-Villages Vieilles Vignes

Geconcentreerde witte Bourgogne. Vieilles Vignes betekent dat deze chardonnay afkomstig is van oude druivenstokken. Dat zorgt voor lage rendementen, maar juist een hoge kwaliteit.

Deze wijn uit de Bourgogne heeft een prachtige volle smaak. Een heerlijke rijke stijl (denk aan Meursault), boordevol tropische fruit en vanille met een likje boter. Veel lengte. Een heerlijk glas!

Smaak peer, appel en verfijnd
Lekker bij het aperitief
Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze wijn uit de zuidelijke Bourgogne heeft een prachtige verfijnde smaak. Een heerlijke frisse stijl boordevol citrus fruit en appel. Een heerlijk aperitief glas!
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort chardonnay
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Jean-Claude Boisset Chemin des Plateaux,Les Ursulines, Nuits Saint Georges., France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: www.jeanclaudeboisset.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Bourgogne
Frankrijk, Bourgogne
JC Boisset Frankrijk, Bourgogne
‘When people are silent, the earth can speak.’ Dat is het motto van Bourgogne producent Jean-Claude Boisset. Daarmee wordt bedoeld dat je als wijnmaker niet te veel trucs moet uithalen met de wijnen. Op die manier kan je het beste de kenmerken van de bodem terug proeven in je glas. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer: zus en broer Nathalie en Jean-Charles Boisset treden in de voetsporen van vader Jean-Claude. Ook zij maken wijnen die zich kenmerken door elegantie en een puur karakter, waarbij de nadruk ligt op de herkomst van de wijn.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.