Skip to main content

Recept en inspiratie


Bacardi Pineapple & Sinas

Cocktails
Cocktails

Hou je van exotisch? Lekker zoet? Dan is dit de mix voor jou. De tropische maar frisse smaak van deze rum doet het heel goed met sinas. Maar een ding is heel belangrijk: ijskoud serveren. Dat kan in een longdrink, maar ook in een groot cocktailglas. Voor de finishing-touch en een zomerse look doe je dan natuurlijk een stukje ananas aan het glas.

BACARDÍ PINEAPPLE: GESCHIEDENIS

Het kostte Don Facundo Bacardí Massó een decennium om de weergaloze rum te maken waar hij al sinds 1862 naar op zoek was. Met trots presenteerde hij zijn perfecte blend aan het Cubaanse volk. Maar hij en z’n familie bleven hun hele leven zoeken naar manieren om de rum nog beter te maken. En nog altijd zitten en staan ze niet stil. Na rum met frambozenextracten en rum met citrussmaken, bracht de rumfamilie rum met ananasextracten op de markt. Deze rum heeft een frisse smaak van fruitige ananasaroma’s, met een twist van kokos.

Bacardi Pineapple Fusion 70CL

Bacardi Pineapple & Sinas
Bacardi Pineapple & Sinas

DIT HEB JE NODIG:

ZO GA JE TE WERK:

  1. Vul een glas met ijsblokjes.
  2. Doe een deel (50 ml) BACARDÍ Pineapple in het glas.
  3. Mix met twee delen (100 ml) sinas.

AAN DE SLAG

Nu weet je precies hoe je zelf een Bacardi Pineapple & Sinas maakt en heb je leuke tips voor meer inspiratie en variatie. Wil je nu eens wat anders? Bekijk dan andere cocktails met flavoured rums van Bacardi of bekijk ook meerdere recepten en variaties op de populaire Gin-TonicBloody MaryMojitoCaipirinha cocktail en Piña Colada pagina's. Genoeg te ontdekken dus!