Drank zkt. glas

Lever je (half) volle spaarkaart in voor gratis glazen van Schott Zwiesel

Sparen voor glazen is voorbij. Maar je (half)volle spaarkaart inleveren kan nog t/m 25 februari 2018. Dus maak nog snel je set compleet! Er zijn 5 soorten glazen en een decanteerkaraf van Schott Zwiesel. Maar op=op: dus snel naar de winkel!

De glazen zijn gemaakt van Tritan® kristalglas, zijn kras– en vaatwasmachinebestendig, loodvrij en hebben een milieukeurmerk.

Let op: je hebt t/m 25 februari om je (half)volle spaarkaarten inleveren bij jouw Gall & Gall winkel. 

5 soorten glazen + decanteerkaraf

Er zijn 5 soorten glazen: rode wijn-, witte wijn-, champagne-, copa- en/of whiskyglazen. Spaar je de kaart vol, dan krijg je in de winkel een gratis set van 2 glazen t.w.v. 14.99. 

Nieuw dit jaar is het decanteerkaraf! Deze limited edition handmade karaf spaar je ook gewoon met de spaarzegels. Los kun je deze kopen voor 49.99. 

Glazen sparen leeg

Sparen dus!

Bij besteding van iedere 10 euro ontvang je 1 zegel. Met een volle spaarkaart van 15 zegels krijg je een set van 2 glazen gratis t.w.v. 14.99. Bij een halfvolle spaarkaart met 7 zegels betaal je maar 4.99 bij. 

Het decanteerkaraf kost bij 2 volle spaarkaarten slechts 7.99. Lever je 1 volle spaarkaart in, dan kost het karaf 17.99. 

De actie loopt van 23 september 2017 t/m 28 januari 2018. Inleveren kan t/m 25 februari 2018. Lees hier de actievoorwaarden van de spaaractie.  

Glazen kopen

Liever direct je glazen in huis? Je kunt de glazen ook los kopen: online of in de winkel. Voor een set van 2 glazen betaal je 14.99 en het decanteerkaraf kost 49.99.

Online bestellingen

Bij online bestellingen ontvang je ook per 10 euro 1 spaarzegel. Deze kun je vinden op de verpakking waarin je bestelling wordt geleverd. Aan de pakbon vind je een strookje waarop het aantal zegels staat vermeld. Scheur dit strookje eraf en neem hem mee als je in de winkel je zegels wilt inleveren. Het aantal punten op het strookje geldt voor het aantal zegels op de spaarkaart.