Skip to main content

Glazen sparen


Drank zkt. glas

Drank zkt. glas

De glazen spaaractie voor Schott Zwiesel glazen is helaas al weer afgelopen. Hopelijk heb je veel plezier van de door jou gespaarde glazen. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties bij Gall & Gall.

HOE WERKT HET?

Bij elke besteding van €10 ontvang je 1 spaarzegel. Met 12 zegels is je spaarkaart vol en met 6 zegels is je kaart halfvol. Je kunt een volle of halfvolle spaarkaart inleveren voor het voordelig aankopen van 2 Schott Zwiesel glazen. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling van €1.99 ontvang je 2 glazen naar keuze. Met een halfvolle spaarkaart en een bijbetaling van €4.99 ontvang je 2 glazen naar keuze. Zonder spaarkaart kun je ook een set glazen kopen voor €14.99.

SPAREN DUS!

SPAREN DUS!

Online bestellingen

Wanneer je online bestelt, kun je de spaarzegels vinden onderaan het adresetiket. Scheur deze eraf en neem ze mee als je naar de winkel gaat om je glazen te kopen.

Looptijd

Je kunt zegels sparen van 21 september 2020 t/m 24 januari 2021. Een volle spaarkaart inleveren kan t/m 21 februari 2021. 

Nog iets weten over de glazenspaaractie? Lees alles over de spaaractie in de actievoorwaarden.  

kleine proeverij

Soorten en maten

Er zijn 5 soorten glazen van Schott Zwiesel: rodewijn-, wittewijn-, champagne-, cocktail- en whiskyglazen. De Schott Zwiesel glazen zijn gemaakt van uniek gepatenteerd Tritan® kristalglas. Het is extreem breuk- en krasbestendig en heeft een langdurige briljantie. Daarbij is het duurzaam met een eco-certificering en een lage CO2- voetafdruk.

Bestel je glazen direct

Geen tijd om te sparen of nog 1 setje nodig? Bestel dan direct je glazen op gall.nl.

Meer lezen over wijn?

Je hebt nu de juiste glazen, maar hoe heurt het eigenlijk wijn drinken? Lees alles over de juiste glazen bij de juiste wijn, hoe je wijn proeft en hoe je een wijnetiket leest.