Skip to main content
Je bent hier:

Glazen sparen


Drank zkt. glas

Glazen
Glazen

Vanaf 23 september 2019 kun je weer sparen voor glazen van Schott Zwiesel. Er zijn 5 soorten glazen en een kurkentrekker van Murano Originale*. Spaar ze allemaal en maak je tafel compleet.

HOE WERKT HET?

Bij elke besteding van € 10 ontvang je 1 spaarzegel. Met 12 zegels is je spaarkaart vol.

Bij een volle spaarkaart en met bijbetaling van € 1.99 ontvang je 2 glazen (t.w.v. € 14.99) naar keuze of met bijbetaling van € 0.99 ontvang je de kurkentrekker (t.w.v. € 7.99).

Bij een halfvolle spaarkaart (met 6 zegels) en met bijbetaling van € 4.99 ontvang je 2 glazen naar keuze (t.w.v. € 14.99) of met bijbetaling van € 1.99 ontvang je de kurkentrekker (t.w.v. € 7.99).

Bij Gall gemak winkels kun je alleen volle spaarkaarten inleveren.

Soorten en maten

Er zijn 5 soorten glazen van Schott Zwiesel: rodewijn-, wittewijn-, champagne-, cocktail- en whiskyglazen. De glazen zijn gemaakt van Tritan® kristalglas, zijn kras– en vaatwasmachinebestendig, loodvrij en hebben een milieukeurmerk.

Ook is er dit jaar de kurkentrekker van Murano Originale*. De beste in z’n klasse en gefabriceerd in Italië volgens een gepatenteerd ontwerp met rubberen grip en scherp gekromd mesje. Door de exclusieve lichte, dubbele hefboomwerking en extra lange spiraal met Teflon komt de kurk er altijd rechtstandig uit. Met de minste weerstand.

*De kurkentrekker is vanaf 7 oktober 2019 beschikbaar.

SPAREN DUS!

Spaarzegel

Je kunt zegels sparen van 23 september 2019 t/m 26 januari 2020. Een volle spaarkaart inleveren kan t/m 23 februari 2020. 

Nog iets weten over de glazenspaaractie? Lees alles over de spaaractie in de actievoorwaarden.  

Bestel je glazen direct

Geen tijd om te sparen of nog 1 setje nodig? Bestel dan direct je glazen op gall.nl.

Meer lezen over wijn?

Je hebt nu de juiste glazen, maar hoe heurt het eigenlijk wijn drinken? Lees alles over de juiste glazen bij de juiste wijn, hoe je wijn proeft en hoe je een wijnetiket leest.