Skip to main content
Château Quinault l'Enclos
Frankrijk

Merlot - cabernet sauvignon

Per fles Jouw Premium prijs

Château Quinault l'Enclos

Frankrijk - Merlot, Cabernet sauvignon, Cabernet franc 2016 75CL 13,5%

'Vin de garage' uit Saint-Émilion gemaakt van merlot met cabernet sauvignon en cabernet franc. Stevig, krachtig en geconcentreerd met zwart fruit, bramen, laurier en vanille.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Château Quinault l'Enclos

Frankrijk 2016 75CL

Alles over Château Quinault l'Enclos

'Vin de garage' uit Saint-Émilion gemaakt van merlot met cabernet sauvignon en cabernet franc. Stevig, krachtig en geconcentreerd met zwart fruit, bramen, laurier en vanille.

Vlakbij de rivier de Dordogne bevindt zich Château Quinault l'Enclos. Een domein met een moderne stijl uit Saint-Émilion. Château Quinault l'Enclos wordt gezien als een 'vin de garage': stevig, krachtig en geconcentreerd. De wijn wordt gemaakt van biologisch gecertificeerde druiven: merlot met cabernet sauvignon en cabernet franc. Je proeft zwart fruit, bramen, laurier en vanille. De wijn heeft veel diepgang en lengte. Serveer deze wijn op 18 graden bij een gebraden lamsschouder met rozemarijn en tijm uit de oven.

Druivensoort
Druivensoort
Merlot
Zwarte kersenaroma's, soepele tannines en rookachtige of chocoladeachtige afdronk hebben de wijnen gemaakt met deze druif. Lekker bij gebraden varkensvlees of paddenstoelen.
Cabernet sauvignon
Deze druif geeft stevige wijnen met aroma's van cassis en cederhout en hoge tannines. Past perfect bij gegrild vlees en gerechten met veel peper.
Cabernet franc
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving 'Vin de garage' uit Saint-Émilion gemaakt van merlot met cabernet sauvignon en cabernet franc. Stevig, krachtig en geconcentreerd met zwart fruit, bramen, laurier en vanille.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13,5%
Soort merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Château Quinault L'Enclos Ch Cheval Blanc, SAINT EMILION, France Email: newbrand@bottlebooks.me Website: .
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Saint-Émilion
Frankrijk, Saint-Émilion
Château Quinault l’Enclos Frankrijk, Saint-Émilion
Château Quinault l’Enclos is een ‘vin de garage’ uit Saint-Émilion. Dat wil zeggen dat het een klein domein is met een uitgesproken moderne stijl waar een aantal internationale wijncritici erg over te spreken zijn. De wijnen die afkomstig zijn van dit chateau zijn rijker, krachtiger en alcoholischer dan de klassieke wijnen van de rechteroever van Bordeaux. Een andere benaming voor ‘vin de garage’ is ‘super-cuvée’ of ‘micro-château’. Het domein is vernoemd naar de ommuurde wijngaard. Tegenwoordig is Château Quinault l’Enclos in handen van het luxe goederen concern LVMH. Op het domein wordt ook een tweede wijn gemaakt onder de naam Lafleur de Quinault en een uitzonderlijke cuvée genaamd L'Absolut de Quinault.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.