Skip to main content

De Grote Hamersma wijnen

De Grote Hamersma wijnen

De Nederlandse Harold Hamersma is van oorsprong reclameman, copywriter en wijnliefhebber. Hij werd bekend als echte wijnkenner toen hij de ‘Wijnalmanak’ overnam van Hubrecht Duijker. Sindsdien maakt hij De Grote Hamersma wijngids waarvoor hij jaarlijks meer dan 6000 wijnen proeft. In de Grote Hamersma beschrijft hij de wijnen die meer dan een 7 kregen.

image

Echt super!

Hij is er weer en dit keer helemaal in een nieuw jasje gestoken: de Super Supermarktwijnen 2020 gids.

In deze gids vertelt Hamersma samen met journalist en vaste wijncolumnist voor verschillende magazines Esmee Langereis welke wijnen uit de supermarkt én slijterij het lekkerst zijn om thuis te drinken. Zo wordt het een stuk gemakkelijker kiezen natuurlijk! 

Ben je benieuwd naar de winnaars in de Super Supermarktwijnen 2020 gids?

Bestel 'm op bol.com en je bent zeker van de lekkerste wijnen op tafel!

Momentmakers magazine - de Wijnalmanank

Momentmakers magazine - de Wijnalmanank

De allerlekkerste prijswinnende wijnen staan in het nieuwe Momentmakers magazine (voorheen de wijnalmanak). Bekroond met grote nationale en internationale prijzen! Met Gall & Gall Premium ontvang jij hem vanzelf in je mailbox. Leuke bijkomstigheid: als Premium-member is alle wijn standaard met 10% korting, spaar je automatisch mee voor mooie cadeaus en kortingen en ontvang je ook nog eens Proef magazine! Mooi meegenomen, toch?​

Activeer Gall & Gall Premium

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.