Skip to main content
Hendrick's Gin & Tonic Cadeaupakket

Cadeaupakket

Per artikel

Hendrick's Gin & Tonic Cadeaupakket

Schotland - Cadeaupakket 35CL 41,4%

Hendrick’s Gin en Thomas Henry presenteren hét Gin & Tonic pack, buitengewoon verfrissend voor thuis, ideaal om mee te nemen naar het park of als cadeau voor je vrienden!

 

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Hendrick's Gin & Tonic Cadeaupakket

35CL

Alles over Hendrick's Gin & Tonic Cadeaupakket

Hendrick’s Gin en Thomas Henry presenteren hét Gin & Tonic pack, buitengewoon verfrissend voor thuis, ideaal om mee te nemen naar het park of als cadeau voor je vrienden!

 

Hendrick’s Gin (0,35L) is een wonderbaarlijke, superpremium gin, gedestilleerd aan de hand van 11 verschillende botanicals. Aan het einde van het destillatie proces, worden essences van komkommer en rozenblaadjes toegevoegd, die zorgen voor de meest buitengewone symfonie van smaken. Thomas Henry Tonic Water (0,75L) is een echte allrounder onder de premium tonics, waarbij de fruitige, zoete smaak van frisse citroen samenkomt met de bitterheid van kinine. Dankzij het uitgebalanceerde smaakprofiel verheft het Gin & Tonics, heerlijk verfrissend in combinatie met Hendrick’s Gin. Met dit pack kan je maar liefst 5 Gin & Tonics maken en heb je nog gin over voor de volgende gelegenheid!

Beschrijving Hendrick's Gin en Thomas Henry presenteren hét Gin & Tonic pack, buitengewoon verfrissend voor thuis, ideaal om mee te nemen naar het park of als cadeau voor je vrienden!
Inhoud 35 Centiliter
Alcoholpercentage 41,4%
Contactgegevens Leverancier
Maxxium Nederland B.V. Koivistokade 62 1013 BB Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Schotland
Hendricks Schotland
De historie van Hendrick's gin begint bij het ontwikkelen van een speciale distilleerketel in 1860, de 'Bennet Still' in Schotland. Deze koperen distilleerketel zorgt voor een distillaat met een bijzonder robuuste smaak. Het familiebedrijf ontdekt na vele jaren experimenteren met verschillende soorten kruiden, uiteindelijk de perfecte gin. Hendrick's gin is gemaakt van een distillaat met bijzondere kruiden, aangevuld met roos en komkommerextracten.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.