Skip to main content

Klein maar fijn


Mini flesjes

mini flesjes
mini flesjes

De ideale manier om een bepaald drankje te proeven is om er een mini flesje van te proberen. Dit zijn kleine flesjes van 5cl tot 20cl. Deze flesjes zijn bijvoorbeeld ook leuk om cadeau te doen op een verjaardag of te schenken op een feestje. Bekijk hieronder de 5 lekkerste kleine flesjes drank.

BEKIJK ALLE MINIATUREN

1. FLÜGEL

Flügel is geschikt voor elk feestje! Veel mensen zetten het dopje op hun neus en drinken vervolgens het kleine flesje drank in een teug leeg. Flügel is gemaakt met rode wodka en is ook nog eens glutenvrij! 

2. BACARDI CARTA BLANCA

Bacardi Carta Blanca is een zachte Witte rum. Hiermee maak je makkelijk een Bacardi-cola. Vul een londrinkglas met ijs, schenk het mini flesje Bacardi erbij en vul het glas verder aan met cola. Garneer het met een partje limoen en geniet!

Bekijk alle Bacardi Carta Blanca

3. GLEN TALLOCH WHISKY

Deze Schotse whisky is een blended whisky die maar liefst 5 jaar gerijpt heeft. Deze combinatie van malt- gemengd met graanwhisky doet het altijd goed in een cocktail. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Old Fashioned met dit mini flesje whisky.

Bekijk alle Glen Talloch

4. JÄGERMEISTER

Jägermeister wordt gezien als een typische winterdrank. Een heerlijk shot om mee te proosten met je vrienden, maar alleen als hij ijs- en ijskoud is! Jägermeister bevat maar liefst 56 natuurlijke ingrediënten, stuk voor stuk onmisbaar in deze lekkere kruidenlikeur! Ook in een klein flesje net zo krachtig.

Bekijk alle J├Ągermeister

5. STROH 80

Door zijn hoge alcoholpercentage, wordt dit drankje zelden puur gedronken. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat Stroh 80 maar liefst 80% alcohol. Deze sterke drank wordt ook veelvuldig gebruikt in de keuken om bijvoorbeeld te flamberen. Dit kleine flesje is dus dé oplossing als je niet gelijk een grote fles Stroh 80 wilt kopen.

KLEINE FLESJES WIJN

Naast sterke dranken, heeft Gall & Gall ook veel kleine wijnflesjes. Handig als je maar een paar glaasjes rode wijn of witte wijn wilt. Of als je een bepaalde wijn wilt proeven zonder een grote fles te kopen! 

Bekijk alle kleine flesjes wijn

TOCH LIEVER EEN GROTERE FLES?

Heb jij toch liever een magnum fles? Die hebben we ook! Lees hier alles over onze magnum flessen. Of liever mixen? Lees hier meer over hoe je het beste met deze dranken kan cocktails en wat de 5 beste shots zijn! Bekijk ook eens onze andere top lijstjes zoals cocktails met RumWodkaGinen Whisky. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktails van Gall & Gall!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.