Skip to main content

Dranken festivals


Agenda

foto conertzaal
foto conertzaal

Festivals zijn de ultieme gelegenheid om alles te weten te komen over jouw favoriete drank. Bovendien is het natuurlijk ook gewoon een gezellig dagje uit met je vrienden! Wij zetten de beste festivals voor je op een rij!

AGENDA 2019

whiskey festival poster

WHISKY FESTIVAL NOORD NEDERLAND

29 T/M 31 MAART 

Er gaat niks boven Groningen in het laatste weekend van maart. Dan vindt hier namelijk hét festival plaats voor Nederlandse whiskyfans: Whisky Festival Noord Nederland. Naast – natuurlijk – whisky proeven kun je ook deelnemen aan een whiskylunch of -diner.

Websitewfnn.nl
Adres: Der Aa-kerk: Akerkhof 2, Groningen

restaurant met tafel en mensen

FIRA DEL VI

3 T/M 5 MEI

In het dorpje Falset, even ten zuiden van Barcelona, wordt begin mei flink feestgevierd ter ere van de Spaanse wijn. Alle wijnen komen van wijnhuizen uit de omgeving. Naast proeverijen, markten en rondleidingen zijn er optochten en verschillende optredens. 

Websitefiradelvi.org
Adres: Verschillende locaties in en rondom Falset, Spanje

mensen op festival en plein

HET NEDERLANDS SPECIAALBIER FESTIVAL

5 MEI

Bierfestivals genoeg dit voorjaar, maar voor de gezelligste moet je in Brabant zijn. Met meer dan 300 verschillende bieren van 48 Nederlandse speciaalbierbrouwerijen is er keus genoeg. Bij de bieren bestel je als echte bourgondiër een kaas- of worstplank.

Websitespeciaalbierfestival.nl
Adres: Parade, Den Bosch

whiskey aan het strand
whiskey aan het strand

RYPP WIJNFESTIVAL

1 T/M 3 JUNI

Drinken, eten, proeven en dansen doe je dit weekend in Rotterdam. Kies je favoriete wijn en een lekkere hap op het terras of onder de bomen naast de Euromast. Uitgedronken en -gegeten? Dan kun je de dag dansend afsluiten bij de Silent Disco of luisteren naar optredens van singer-songwriters. 

Websiterypp-wijnfestival.nl
Adres: Het Park, Rotterdam