Dranken festivals Agenda

Festivals zijn de ultieme gelegenheid om alles te weten te komen over jouw favoriete drank. Bovendien is het natuurlijk ook gewoon een gezellig dagje uit met je vrienden! Wij zetten de beste festivals voor je op een rij!

Agenda 2019

hoppig bierfestival

HOPPIG BIERFESTIVAL
6 & 7 juli

Speciaalbier van Nederlandse bekende en onbekende brouwers en foodtrucks om de honger te stillen. Zet daar een paar leuke bands bij en alle ingrediënten voor een bierfestival zijn aanwezig. Bij deze zomereditie zijn ook campingplaatsen te reserveren. Zo heb je geen BOB meer nodig. 

Websitehoppigbierfestival.nl
Adres: Landgoed Kleine Vennep, Nieuw-Vennep

wijnfestival

WIJNFESTIVAL HOORN
13 juli

Liefhebbers en fijnproevers verzamelen zich half juli in de regio West-Friesland. In de haven van Hoorn proef je er de beste wijnen en fijne delicatessen. Fan van watersport en mooie boten? Mooi meegenomen, want het festijn vindt plaats tijdens de jaarlijkse Waterweek. 

Websitewijnfestivalhoorn.nl
Adres: Baatland, Haven Hoorn

zeeuws wijnfeest

ZEEUWS WIJNFEEST
2 & 3 augustus

Tijdens het Zeeuwse Wijnfeest kun je je laten rondleiden door de wijngaard, dansen in de silent disco, streekspecialiteiten proberen, wijnproeven of zelfs een vluchtje maken in de helikopter. Zaterdag wordt het feest geopend door de Zeeuwse Wijnkoningin van 2019. 

Website: dekleineschorre.nl/zeeuwswijnfeest
Adres:  Zuiddijk 4, Dreischor

London beer craft

LONDON CRAFT BEER FESTIVAL
9, 10 & 11 augustus

Dat de Britten graag een pintje drinken, wisten we al. Meedoen? Dan moet je in augustus op het industriële Tabacco Dock zijn. Tijdens dit festival vind je hier een hele hoop hippe brouwers, optredens, gerechten van Britse chefs en bijpassend speciaalbier. Véél speciaalbier, van minstens 40 binnen- en buitenlandse brouwerijen.

Websitelondoncraftbeerfestival.co.uk
Adres: Tabacco Dock London, Engeland