Mimosa

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 60 ml Cava Pere Ventura Brut
  • 60 ml vers sinaasappelsap
  • 5 ml Cointreau
  • 1 sinaasappelzest

BEREIDING

  1. Vul een champagneglas met het verse sinaasappelsap en de Cointreau.
  2. Schenk de cava er voorzichtig bovenop en roer. Pas op dat het niet erg gaat schuimen.
  3. Garneer met een schijfje sinaasappelzest.

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

5 Reviews

(99 stemmen)
9.99
Cava
Fles Doos (6)

3 Reviews

(37 stemmen)
21.69
Afterdinner
Fles