Skip to main content

ROOSENDAAL - TOLBERGCENTRUM 166 4708 HK

Geopend, sluit om 18:00

0165-556858 Bellen

Welkom! Leuk dat je onze pagina bezoekt, want we hebben veel met je te delen!

Winkelcentrum Tolberg centrum is het hart van de mooie wijk Tolberg in Roosendaal.

Een rustige wijk aan de rand van Roosendaal. Rustig, tot “d’n Karreneval in Tullepetaonestad”, want dan mag het allemaal even wat gekker.  

Team Tolberg centrum is een vlot, gezellig team wat bestaat uit Corry, Diana & Maurice. Alle medewerkers zijn 3 jaar of langer in dienst. Daarom kun je bij ons “lekker winkelen”. 

Wij behandelen klanten als gasten. We zijn blij dat je er bent en helpen graag, door je rustig te laten kijken, uitgebreid te adviseren of een mooi cadeautje voor je samen te stellen. Wil je een bijzonder avondje organiseren, met lekker eten & goede wijn, maar heb je geen inspiratie? Loop dan gerust even binnen, wij weten zoveel heerlijke combi’s dat je enthousiast naar buiten gaat. 

Ons team is oprecht geïnteresseerd in jouw verhalen en zoekt met jou de beste dranken die passen bij deze verhalen. Laat je ons nog even weten hoe het was?

Onze winkel biedt naast een goede service met een glimlach ook net even iets meer in de winkel. Zo vind je bij ons altijd een spannende whisky of wijn waar je het bestaan waarschijnlijk nog niet van weet… Krijg je bij de kassa ineens een uitdraai van een lekker gerecht mee… Of weten we op basis van je smaakprofiel nog net even een beter koopje te vinden in de winkel… & meer...

Nieuwsgierig? Wij ontmoeten je graag!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.