Cobbler

inspiration-image

Recept

Mix

Ingrediënten

  • 6 cl Argento Shiraz
  • 3,5 cl Remy Martin VSOP
  • 2,5 cl Cointreau
  • gemalen ijs
  • verse munt

Bereiding

  1. Doe 6 cl Argento Shiraz, 3,5 cl Remy Martin VSOP en 2,5 cl Cointreau in een shaker en schud het mengsel goed door elkaar.
  2. Vul een whiskyglas met gemalen ijs.
  3. Schenk de mix in een dunne straal in het glas. Garneer met verse munt.

Dit recept komt uit de Proef! magazine.
Nog meer koken? We hebben meer dan 100 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! thuis ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Bestel dan meteen een klantenkaart.

3 Reviews

(46 stemmen)
21.69
13.29

2 Reviews

(119 stemmen)
36.99

1 Review

(14 stemmen)
Argento Shiraz 75CL