Skip to main content

De lekkerste dranken voor


Pasen

Pasen

Wat zet jij op tafel met Pasen? Of je nu zoekt naar een wijn voor de brunch of de borrel: wij weten welke je moet hebben bij je favoriete (paas) gerechten. Ook voor een (alcoholvrije) cocktail of drank en de lekkerste afterdinner drankjes ben je aan het juiste adres. Zo wordt paasinkopen doen een eitje!

Perfect voor Pasen

Pasen: lekker eten en drinken!

Met Pasen kun je wat eten betreft alle kanten op. Of je nu kiest voor een uitgebreid paasontbijt, een eindeloze paasbrunch, een borrel en gourmet of een uitgebreid paasdiner: met de juiste dranken helpen wij je!

Voor gerechten met ei is het altijd lastig de juiste wijn te vinden. Maar die hebben we hoor! De beste keuze is om een lichte, fruitige witte wijn te drinken die niet al te zuur is. Een pinot blancpinot grigio of een pinot bianco zijn goede keuzes voor tijdens een paasbrunch! En bekijk de video hieronder.

Op zoek naar een andere wijn-spijs combinatie? Lees alles over het vinden van de juiste wijn bij je gerecht! Een biertje erbij kan natuurlijk ook! Hier lees je welk bier je drinkt met Pasen.

WELKE WIJN SCHENK JE BIJ DE PAASBRUNCH?

Cocktails bij Pasen

Een cocktail mag niet ontbreken tijdens de paasdagen! Start je brunch met een (alcoholvrije) cocktail zoals een mimosa: mooi geel en heerlijk fris. Deze kun je supergemakkelijk zonder alcohol maken. Voor deze paasdagen hebben we nog 5 vrolijke paascocktails voor je op een rijtje gezet. 

Wil je deze Pasen graag cocktails maken? Ga aan de slag! Lees alles over cocktails en hoe je ze maakt. Wil je het wat lichter houden? Ga dan voor een alcoholvrije cocktail.

 

Net zo blij alcoholvrij

Kies er deze paasdagen eens voor om alcoholvrij te genieten. Er is zoveel lekkers te vinden in ons assortiment! Bij de brunch een alcoholvrije bubbel en de borrel kleed je aan met een alcoholvrije wijn. Van elke wijn is wel een alcoholvrije variant te vinden.

Afsluiten met een goed verhaal

En een goed glas natuurlijk. Je kunt dit direct na het diner doen of later op de avond. En dan is er weer zoveel keuze!

Natuurlijk kun je een glas likeur nemen, maar je kunt ook iets uitgebreider afsluiten. Bijvoorbeeld met een dessertcocktail, een Irish coffee of warme thee met whisky. 

Afsluiten kan ook met een ander digestief, zoals een glas cognac, whisky of rum. Weten welke landen er bekend staan om hun digestieven en welke het best bij jou past? Lees dan alles over digestieven

Cadeaus voor Pasen

Dit jaar is anders dan andere jaren. Want je viert Pasen dit jaar niet met een grote groep familie of vrienden. Maar om te laten weten dat je wel aan ze denkt, stuur jij ze een prachtig wijncadeau. Met een persoonlijk kaartje erbij. Want van geven word je zelf ook een stukje blijer toch?

We hebben een selectie paascadeaus voor je samengesteld. Mooie wijnen, combinaties van rode en witte wijn, magnumflessen, wijnboxen, mousserende wijnen: genoeg om uit te kiezen dus! 

Bijvoorbeeld de Wijnbox Pasen Deluxe. In deze wijnbox vind je drie echte paaswijnen die perfect samen gaan met je paasgerechten. De Sauvignon Blanc is een perfect aperitief, maar gaat ook goed bij salades. Grüner Veltliner past goed bij sushi en de Pinot Blanc kan goed bij quiche met zalm, maar ook bij asperges met ei in botersaus. 

Bekijk alle cadeaus

Wijnbox Heerlijk Dineren 3X75CL

Magnums

Met een magnumfles heb je meteen voldoende in huis voor een etentje! Want in deze 1,5 liter fles is dubbel zo groot als een normale fles. En zo'n grote fles heeft nog meer voordelen! Zo heeft de wijn langer de tijd om te rijpen, dus zich meer kan ontwikkelen. En door het dikkere glas hebben temperatuurwisselingen minder invloed. Uit zo'n magnum haal je 10 glazen  wijn, dus perfect voor een grote groep mensen. Oja en je spreekt het uit als màgnum (dus niet zoals het ijsje). Klinkt best chic toch?