Skip to main content
Je bent hier:

De lekkerste wijnen


Voor Pasen

paasbrunch
paasbrunch

Wat zet jij op tafel met Pasen? Of je nu zoekt naar een wijn voor de brunch of de borrel: wij weten welke je moet hebben bij je favoriete (paas) gerechten. Zo wordt paasinkopen doen een eitje!

BEKIJK ALLE PAASWIJNEN

WAT GA JE ETEN MET PASEN?

De best passende wijn voor je paasgerechten vind je via de wijnwijzer (hieronder). Vul je gerecht in en je krijgt direct bijpassende wijnen te zien. Op onze wijn-spijs pagina lees je alles over het combineren van wijn & eten. 

WIJN & EI

Zijn geen vrienden. Sterker nog: er zijn maar een paar wijnen die ei aan kunnen. En wat eet je toch best vaak in het voorjaar: ei. Gewoon gekookt bij het ontbijt, een ei 'en cocotte' bij de brunch, eiersalade bij de lunch, in een quiche als diner: er zijn best veel mogelijkheden om er een ei-dag van te maken!  

En we helpen je: we leggen je uit welke wijn je het best kunt drinken bij gerechten met ei?. En waarom ei zo lastig is om te combineren met wijn. En welke wijn je moet hebben natuurlijk!

BESTEL JE 'EI' WIJN

DE EI-NDELOZE PAASBRUNCH

Met Pasen kun je wat eten betreft alle kanten op. Start de dag met een uitgebreid paasontbijt of kies voor een heerlijke paasbrunch om een uur of 11 met alles erop en er aan. 

Om 3 uur begint de borrel met kleine hapjes en daarna lekker knus gourmetten? Of laat je van je beste kant zien in de keuken en schotel je gasten om 18.40 uur een mooie lamsrack voor. Alles kan! 

Wij helpen je met de juiste dranken op de juiste momenten. Lees snel hoe jij het beste de paasdagen door kunt komen. 

ALLES OVER DE EINDELOZE PAASBRUNCH

IETS ANDERS DRINKEN?

Ga dan voor één van deze andere Paasdrankjes: 

Bier

Wat dacht je van van de toepasselijke biertjes van Brouwerij 't IJ? Zoals een IJwit of een IJstruis! Bekijk alle brouwerij 't IJ bieren.

Cocktails

De klassieke mimosa(champagne + jus 'd orange) of een lekker zoet digestief mag niet ontbreken tijdens de paasdagen! Bekijk alle cocktailrecepten

Alcoholvrij

Bier, wijn of een cocktail: alles is mogelijk alcoholvrij. Dat wordt extra fris opstaan op 2e Paasdag! Bekijk alle alcoholvrije dranken

Meer recepten bekijken?

Op zoek naar andere recepten zoals lekkere borrelhapjes of andere paasklassiekers? Bekijk dan eens één van onze 200+ recepten. Daar zit zeker weten wat lekkers tussen!

BEKIJK ALLE RECEPTEN