Pasen

Genoten van de paasdagen? Gelukkig kun je bij Gall & Gall altijd terecht voor de lekkerste wijnen. Of je nu zoekt naar een wijn voor de borrel of een ander gerecht: wij weten welke je moet hebben. De best passende wijn vind je via de wijn-spijs keuzehulp. Maar ook inspiratie voor cocktails, recepten en alles wat je wilt weten over dranken kun je bij ons vinden. En de beste aanbiedingen niet te vergeten!

Wijnwijzer

Wijn & ei

Zijn geen vrienden. Sterker nog: er zijn maar een paar wijnen die ei aan kunnen. En wat eet je toch best vaak in het voorjaar: ei. Gewoon gekookt bij het ontbijt, een ei 'en cocotte' bij de brunch, eiersalade bij de lunch, in een quiche als diner: er zijn best veel mogelijkheden om er een ei-dag van te maken!  

In deze video leggen we uit welke wijn je het best kunt drinken bij gerechten met ei. En waarom ei zo lastig is om te combineren met wijn.

Gewoon meteen de juiste wijn bestellen?

Complete wijnpakketten

Een kant-en-klaar wijnpakket is heel handig. Je hebt meteen verschillende soorten in huis voor elke gelegenheid. Zo drink je nog eens wat nieuws!

We stellen de wijnpakketten speciaal voor je samen en je krijgt ook nog eens een flinke korting.

Daar wil je vast wel meer over weten!

Op zoek naar een lekker recept voor bij je wijn? Bij Gall & Gall vind je meer dan 200 recepten. Daar zit vast wel iets tussen!

Lekker lam?

Houd je van lamsvlees? Naast heerlijke recepten met lam vind je bij Gall & Gall de perfecte wijn voor bij je lamsgerecht.

Zoals de Catena Malbec Lunlunta. Maar ook de Pieve di Spaltenna Chianti Classico past perfect bij lam.