Skip to main content
image

Pasen: maak je paastafel compleet

Wat zet jij op tafel met Pasen? Of je nu zoekt naar een fles voor de paasbrunch of de borrel: wij weten welke je moet hebben bij je favoriete (paas) gerechten. Ook voor een (alcoholvrije) cocktail of drank en de lekkerste after dinner drankjes ben je aan het juiste adres.

Shop je paasdranken

Wijn bij de paasbrunch

Lekker uitpakken met een uitgebreide paasbrunch met een heerlijke wijn erbij. Vind de perfecte wijn bij jouw gerechten in de wijnwijzer. Voor een aantal typische paasgerechten hebben we het nog makkelijker gemaakt. Klik hieronder op jouw paasgerecht en je ziet direct welke wijn erbij past. Of kies voor een kant-en-klare wijnbox en je bent in 1 keer klaar! Ook helpen we je met inspiratie voor paasrecepten!

image

Feestelijke bubbels voor Pasen

Bij Gall & Gall hebben we bubbels voor iedereen! Van betaalbare tot exclusieve topchampagnes. En van prosecco's en cava's van uitstekende kwaliteit. Met meer dan 300 lessen op voorraad is er een bubbel voor iedereen. Lees alles over het verschil tussen deze bubbels.
Naast de 'gewone' witte bubbel, hebben we ook rosé bubbels: wel zo feestelijk! En wat dacht je van ons assortiment alcoholvrije bubbels: een perfect alternatief als je even geen alcohol wilt drinken, maar wel zo feestelijk.

Cocktails & Pasen

Een cocktail mag niet ontbreken tijdens de paasdagen! Start je brunch met een (alcoholvrije) cocktail zoals een mimosa: mooi geel en heerlijk fris. Je maakt hem heel gemakkelijk! Maar ook een Limoncello Spritz, Aperol Spritz of Espresso Martini zijn extra feestelijk om op tafel te zetten! Heb jij zin om deze Pasen een paascocktail te maken? Ga aan de slag! Lees alles over cocktails en hoe je ze maakt. Of maak een heerlijke alcoholvrije cocktail. Er is genoeg keuze!

image

After(paas)dinner drankjes

Je kunt direct na het diner een afterdinner drankje nemen of doet dit later op de avond. En dan is er meer dan genoeg keuze! Natuurlijk kun je een glas likeur nemen, maar je kunt ook iets uitgebreider afsluiten. Bijvoorbeeld met een paascocktail, een Irish coffee of warme thee met whisky. 
Afsluiten kan ook met een ander digestief, zoals een glas cognacwhisky of rum. Lees meer over afterdinner dranken of ontdek welke landen er bekend staan om hun digestieven

Kies alcoholvrij!

Kies er deze paasdagen eens voor om alcoholvrij te genieten. Er is zoveel lekkers te vinden in ons assortiment! Want naast alcoholvrije wijnen en bieren hebben we nog veel meer. Zoals alternatieven voor gin, whisky en rum. En zelfs alcoholvrije likeuren!
Dus serveer bij de brunch een alcoholvrije bubbel, kleed de borrel aan met een alcoholvrije wijnbox of begin je diner met een alcoholvrije cocktail!

image

Magnums

Met een magnumfles heb je meteen voldoende in huis voor een etentje! Want in deze 1,5 liter fles is dubbel zo groot als een normale fles. En zo'n grote fles heeft nog meer voordelen! Zo heeft de wijn langer de tijd om te rijpen, dus zich meer kan ontwikkelen. En door het dikkere glas hebben temperatuurwisselingen minder invloed. Uit zo'n magnum haal je 10 glazen wijn, dus perfect voor een grote groep mensen. Oja en je spreekt het uit als màgnum (dus niet zoals het ijsje). Klinkt best chic toch? 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.