Moscow Mule

inspiration-image

Recept

INGREDIËNTEN

  • 45 ml Esbjærg Copper Vodka
  • 15 ml vers limoensap
  • 175 ml Goslings gingerbeer
  • 1 druppel Angostura bitters
  • 1 schijfje limoen

BEREIDING

  1. Vul een tumbler (of, traditioneel een koperen beker) met ijsblokjes.
  2. Voeg vodka, limoensap en het gingerbeer toe.
  3. Garneer met een druppel Angostura Bitters en de limoen.

 

Kijk hier voor het filmpje.

GEMIXT DOOR TESS


Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

(15 stemmen)
Gosling's Ginger Beer 33CL
(13 stemmen)
16.49

1 Review

(10 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL
Angostura 4CL