Ingmar mixt: de Red Snapper

Recept

Het kruidige broertje van de Bloody Mary met Sipsmith London Dry Gin, een van de mooiste gins van dit moment. Het Big Tom spiced tomatensap zorgt voor wat extra pit, het verse citroensap en de bitters maken de cocktail af.

Red Snapper

Ingrediënten

  • 50 ml Sipsmith London Dry Gin
  • sap van een halve citroen (vers)
  • flesje Big Tom Spiced tomato juice
  • 2 scheutjes Angostura Bitters
  • 2 scheutjes Tabasco

Bereiding

  1. Maak een zoutrand door de rand van het glas met water te bevochtigen en de rand van het glas door een schoteltje zout te halen.
  2. Vul een mixglas tot de rand met ijsblokjes. Schenk de gin en het citroensap in het glas.
  3. Top met het tomatensap en tabasco. Roer het geheel goed.
  4. Garneer met een stengel bleekselderij en een citroenpartje.

Meer weten over gin & tonic? Vind recepten, inspiratie en de lekkerste gins: alles over gin-tonic!

Ingmar mixt

Ingmar schrijft als freelance journalist over alles wat vloeibaar is.  Sinds 2007 een vaste waarde in de (inter) nationale bar- en cocktail scène. Lees meer over Ingmar en al zijn verhalen en mixen op zijn profielpagina

1 Review

(45 stemmen)
34.29
Gin
Fles

2 Reviews

(18 stemmen)
1.39
Fris
Fles